Pad thai -nuudelit
4 rkl rypsiöljyä (auringonkukkaöljyä)
4 kananmunaa kevyesti vatkattuna
150 g kuivattuja leveitä munanuudeleita (riisinuudeleita) (liota lämpimässä vedessä 5 min ja valuta)
100 g tuoretta pinaattia (paksoita, mangoldia tms. lehtivihannesta)
4 rkl sitruunamehua (tai 4 rkl tamarinditahnaa)
(4 rkl makeaa chilikastiketta) Tämän unohdin ostaa!!!
4 rkl soijakastiketta
1 iso porkkana (200 g) raastettuna
(100 g pavunituja) Näitäkään en muistanut kaupassa, olisivat kyllä kruunanneet ruuan!
Tarjoiluun
50 g paahdettuja cashewpähkinöitä (maapähkinöitä)
4 kevätsipulia silputtuna
korianterinlehtiä
Kuumenna vokki (itse kuumensin korkealaitaisen paistinpannun) erittäin kuumaksi ja lisää öljy. Lisää kananmunat ja nuudelit ja vokkaa noin 2 minuuttia niin että munista alkaa tukka kokkelia. Lisää loput ainekset ja vokkaa vielä 3-5 minuuttia, kunnes nuudelit ovat kypsyneet. Jaa neljään lämmitettyyn kulhoon, ripottele päälle pähkinät, kevätsipulit ja korianteri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti