8. toukokuuta 2013

Julia: Vauvakuulumisia ja vauvalahjoja

Pikkumies täyttää tänään seitsemän viikkoa. Kohta jo kaksi kuukautta! Aika tuntuu menevän hirveän nopeasti. Näihin viikkoihin on mahtunut paljon kaikenlaista touhua. Olemme pyrkineet tapaamaan paljon sukulaisia ja kavereita ja meillä onkin käynyt paljon vieraita. On myös ollut mukavaa, kun on ollut niin hienot ilmat ja voi oleilla ulkona pihalla naapureiden seurassa tai vaikka juoda päiväkahvit kiviportailla.

Vauva on saanut paljon ihania lahjoja ja keräsin kuvia joistakin tähän postaukseen.
Suomen lasten laulukirjan, muumilaakson vauvakirjan ja legot saimme vauvakutsuilta. Laulukirja on ollut kovassa käytössä. Siinä on myös helpot sävellajit, joten lauluja on helppoa säestää kitaralla. Mauri Kunnaksen "Värit" on vauvan ensimmäinen oma kuvakirja.

Isoäidin neliöistä virkattu peitto on lahja ystävältäni. Se sopii hienosti väreiltään myös sisustukseen. Ainu-pupu on myös lahja ystävältäni ja mielestäni ihanan perinteinen vauvalahja.

PaaPiin helistin on vauvan mieleen, koska siinä on niin ihanat värit ja kasvokuva. Se ja brion sininen kulkushelistin ovat lahjoja Ollin veljen ja veljen vaimon perheeltä.
Vauvan tuleva kummitäti on virkannut tämän ihanan suojeluspoliisin, joka sopii täydellisesti hoitolaukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti