5. heinäkuuta 2013

Vierailevana postaajana Liz

Tällä kertaa vierailevana postaajana on Joelin opiskelukaveri Liz. Liz on kotoisin Pietarista, mutta on asunut Suomessa jo muutaman vuoden. Herttainen vieraamme esittelee toiseksi alimmaisessa kuvassa aarrekarttaansa punaisessa paidassa. Samassa kuvassa on toinen ulkomaalaisvahvistuksemme, Moon Koreasta, joka opiskelee myös samassa oppilaitoksessa poikamme kanssa.

No niin, juhannuspäivä, josta halusin kertoa, on jo mennyt kauan sitten mutta kuten sanotaan - parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Siis kävin Sauvossa, joka sijaitsee Länsi-Suomessa, ensimmäistä kertaa juhannuksena, ja lähdin sinne suoraan Helsingistä. Saavuin perjantai iltana aika myöhään (työn jälkeen) ja tutustuin ystäväni perheeseen Koutussa. Siellä minua odotti hienot asiat - iso omakotitalo, mukava terassi, hienot maisemat, mahtavaa luonto, sauna ja, totta kai, ihanat ihmiset!
Oli tosi mukava tutustua kaikkiin, ja olen iloinen että minulla oli sellainen mahdollisuus. Meidän yö alkoi syömällä herkullista ruokaa kauniissa omakotitalossa, josta sitten pääsimme pihalle ja myös saunaan. Ja sauna - kuinka ihana se oli! Talo oli tosi kiva ja kun pääsimme ulos, upea luonto ympäröi meitä joka paikassa. Miten muuten juhannusta voisi viettää?

Kun sauna aika loppui, tutustuin vielä uuteen peliin nimeltä Treasure Maps. Se oli sellainen juttu, jossa otetaan erilaisia lehtia ja leikataan sieltä ne kuvat, joista pidät tai joita haluaisit nähdä tulevaisuudessasi. Mielenkiintoista tekemistä. Minulla kesti jonkin aikaa, vain koska olin niin kiinnostunut siitä!

Seuraavana päivänä syötiin pannukakkuja aamiaiseksi ja matkustettiin Sauvoon. Ihana pieni kaupunki. Tykkäsin meidän reissusta. Kun saavuimme takaisin, viimeisenä sunnuntai päivänä, vietimme päivällisen kaikkien kanssa terasilla. Meille tarjottiin makkaroita, perunoita, salaattia, kukkakaalia (josta tykkäsin erittäin paljon) ja veli Jonas valmisti hyviä paprikoita juuston sisällä. Oli tosi hyvää.
No mutta, sitten oli hyvästien aika ja lähtö takaisin työskentelemään pääkaupunkiin. Nopeasti tämä viikonloppu meni! Tämän lyhyen tarinan lopuksi haluaisin kiittää vielä kerran vieraanvaraista ja ystävällistä  perhettä! Olen tosi iloinen ja voin rehellisesti sanoa että se oli minun ensimmäinen juhannus suomalaisen perheen kanssa. Paljon kiitoksia kaikesta!

Kiitokset myös Lizille viehättävästä seurasta! On aina suuri ilo tutustua uusiin ihmisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti