16. kesäkuuta 2013

Jenny: Kirppikset osa 4, Lasten Seesam

Minulla oli vähän aikaa sitten myyntipöytä Kaarinassa Lasten Seesamissa. Paikka on melko uusi, mutta on saanut jo minut ja varmaan monet muutkin vakiasiakkaakseen. Nettisivuilla kirppistä mainostetaan Suomen siisteimmäksi, ja tämä voi hyvinkin pitää paikkansa, kaikki on todella siististi järjestetty ja tavara on hyvälaatuista. Hinnat ovat mielestäni myös kohdillaan, esim. bodyt ovat yleensä noin yhden euron hinnoissa. Täytyy kehua myös palvelua, sillä henkilökunta on aina todella mukavaa ja he auttavat tarvittaessa etsimään sopivia tuotteita. Otin myös kuvia tänään, mutta koska minulla oli vain kännykkäkamera, kuvat ovat vähän huonoja.
Tässä näkyy yleisilmettä kirpputorista. Täyspalveluasiakkaiden vaatteet on lajiteltu koottain, joka helpottaa huomattavasti asiakkaan työtä kun tarvitsee vain tiettyä kokoa.


Myynnissä on myös käsitöitä, tässä aivan ihania nukkeja! Olisin jo ostanut tällaisen, ellei meillä olisi niin paljon leluja jo valmiiksi.
Löysin tietysti myös tällä kertaa ostettavaa, vaikka en niin paljon kuin yleensä. Esikoinen sai liivihameen ja trikoopaidan, kuopus sai henkselihaalarit ja neuleen ja lisäksi ostin kauniin pussilakanan ja tyynyliinan eurolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti