1. kesäkuuta 2013

Julia: DIY Absurdi leikkipeitto

Pahoittelen pitkää blogitaukoa! Koutussa on ollut kiireistä aikaa: On vietetty nimiäisiä, ihania kesäpäiviä ulkona ja tehty töitäkin. Tässä postaus leikkipeitosta, jonka tein meidän vauvalle, joka on nyt kaksi kuukautta vanha ja viihtyy paljon lattialla. 
Olin alunperin ajatellut tehdä leikkimaton, joka olisi samalla automatto ja sitä voisi käyttää taaperonakin auto- ym. leikkeihin. Tähän mattoon vain sattui löytymään materiaalit omasta takaa, joten tällainen siitä sitten kuitenkin tuli -absurdi satumaailma.
Kaikki kankaat ovat kierrätettyjä vanhoja lasten lakanakankaita. Jostain syystä tällaiset pehmoiseksi kuluneet lakanakankaat ja flanellit ovat mielestäni hellyyttäviä. Taustakangas on vanha vaaleankeltainen flanellinen viltti. Osa kankaista on kirpputorilta, osa on omia lapsuudenaikaisia. Tekstimerkki on saatu Lauralta vuosia sitten lahjaksi ja nyt se löysi paikkansa.

Tein peitosta melko ohuen, jotta se olisi kevyempi ottaa mukaan minne vaan. Sitä varten ompelin sille säilytyspussin. Pienemmän pilven sisälle laitoin karkkipaperia rapisemaan. Pari nauhalenksua ovat lelujen kiinnitystä ja tarttumisharjoituksia varten ja muumille ja "auringolle" on omat taskunsa, joihin ne voi piilottaa.
Seuraavaksi on luvassa postausta nimiäisistä, kunhan saan kaikki kuvat!


3 kommenttia: