11. maaliskuuta 2013

Julia: Keittiökuulumisia

Täällä ollaan vietetty äitiyslomaa melko kiireisissä merkeissä. Vauvaa varten on kaikki jo valmiina, vaatteet on viikattu vanhaan kunnostettuun lipastoon, hoitopöytä järjestelty ja sairaalakassi pakattu. Nämä hommat eivät kuitenkaan ole pitäneet minua kiireisenä vaan lähestyvä keittiöremontti, joka oikeastaan alkoi jo viikko sitten keittiön yläpuolella olevan parven kaiteiden tekemisellä.

Ensi viikolla tulee puuseppä, sähkömies ja putkimies tekemään osuutensa ja sitä ennen pitäisi olla vanha keittiö tyhjennettynä ja purettuna ja pohjatyöt tehtynä. Kiireinen viikko siis edessä. Mies sairastui tänään vatsatautiin, toivottavasti paranee pian ja toivottavasti en itse saa tartuntaa niin saisimme kaiken tehtyä ajoissa.

Oikeastaan tämä äitiyslomailu on aika mukavaa. On mukavaa, kun vointi on ollut niin hyvä että olen jaksanut tehdä vielä kaikkea haluamaani. Päivät saa suunnitella itse ja nauttia elämän pienistä iloista, kuten tämän rätin tekemisestä:
Rätti on tehty Auran äidin, Tiinan, ohjetta mukaillen. Siitä tuli vahingossa kuitenkin ihan erilainen, sillä olen vähän laiska seuraamaan neuleohjeita. Langassa on puuvillaa ja bambua ja se on saatu Lauralta lankakaapin siivouksen yhteydessä. Nappi ja nauha ovat oman käsityöarkun uumenista. Täytyyhän uudessa hienossa keittiössä olla myös uusi hieno rätti!

Remonttitouhuista lisää myöhemmin, nyt täytyy lähteä ostamaan Jaffaa tuolle yhdelle toipilaalle.

4 kommenttia:

 1. Hi-hii, kivaa että langoista löytyi mieleisiä. Paranemisterkkuja lankomiehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi löytyi kyllä! Kiitos vielä! Lankomieskin alkaa jo olla parempi:)

   Poista
 2. No on kyllä nätti rätti! Mä en varmaan edes raskeis käyttää. :) Paranemisia toiselle puoliskolle!

  VastaaPoista