29. maaliskuuta 2013

Julia: Minusta tuli äiti

Hieman yli viikko sitten syntyi rakas pieni poikamme yllättävän aikaisin ja yllättävän nopeasti. Olimme koko alkuviikon tehneet keittiöremonttia, enkä olisi keskiviikkona päivällä uskonut, että vielä samana päivänä meillä olisi lapsi! Ja kuinka suloinen ja ihana lapsi.
Pääsimme sairaalasta kotiin 3. päivänä synnytyksestä. Kotona oli kaikki vielä mullin mallin, mutta onneksi saimme palmusunnuntaina talkooapua remontin kanssa. Eeva ja Nora toivat tulleessaan rotinat, lasagnea ja pullaa mikä oli mahtavaa, sillä keittiössä ei ole vieläkään uunia ja liettä. Rotinat on vanha karjalainen tapa. Perheeseen, jonne on syntynyt lapsi, viedään ruokaa ja leivonnaisia, jolloin äiti pääsee ensimmäiset päivät hieman helpommalla.

Nyt esikoisemme on kahdeksan päivää vanha ja ensimmäistä kertaa Koutussa viettämässä pääsiäistä. Kuvissa hänellä on päällä Mirja-mummin neuloma villahaalari.
Alku vauvan kanssa on ollut mielestäni yllättävän helppoa, vauva nukkuu paljon ja syö hyvin. Tärkeät yhteiset päivät kuluvat nopeasti häntä ihastellessa. On ihanaa olla äiti.

9 kommenttia:

 1. Hän on ihana.onnea koko perheelle!
  Terkuin Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti pääsette pian näkemään myös livenä!

   Poista
 2. Voi kun ihana kuulla! Suloinen on lapsi ja hieno puku mikä hänellä päällä. Paljon onnea! Toivoo Noora

  VastaaPoista
 3. Mää en kestä!
  Ihanuuden Ihanuus.
  Onnea Vanhemmille :)

  Terkut Saksasta ;)

  VastaaPoista
 4. On hän kyllä suloinen. :) Mulla taitaa olla samasta haalarista ohje odottamassa, pitäis vaan saada aikaseks tilata vähän lankoja. Hienon haalarin on kyllä Mirja tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari on kyllä tosi ihana! Tämä on tehty sen pienimmän koon mukaan Baby alpaca & silk -langasta ja on juuri nyt sopiva.

   Poista