24. lokakuuta 2013

Aura: Naamiaisasu, DIY

Arkkitehtuurin laitoksen fuksit järjestävät joka syksy vuoden parhaat naamiaiset, Syyskauden avajaiset. Tällä kertaa avajaisia juhlittiin teemalla "Linnunradan viidakkokirja" - juhlissa nähtiin hahmoja niin avaruudesta kuin villistä viidakostakin. Oma asuni meni enemmän metsään, olin nimittäin tutkimusmatkailija. Askartelin asua varten steampunk-henkiset tutkimusmatkailijan lasit raejuustopurkeista ja suojalaseista, toki spraymaalilla kuorrutettuna. Lasit oli varsin helppo tehdä ja olivat melko edullisetkin, sillä tarvikkeita löytyi jo omasta kaapista. Lisäsin laseihin luupin halppissilmälaseista, jotka katkaisin keskeltä.
Hyvän, kuvilla varustetun ohjeen lasien tekoon löydät esimerkiksi täältä. Vaatteet ostin kirpparilta ja ne maksoivat yhteensä kuusi euroa. Pahoittelut kehnoista kännykkäkuvista!

 Ystäväni Roope pukeutui avaruusteemassa Fok_it -sarjakuvan Säihkyturpa-yksisarviseksi. Maski on tehty pahvista ja kiinnitetty kuminauhalla. Korvat ja sarvi ovat kiinni Tiimarista ostetussa prinsessapannassa. Sarven sateenkaari on tehty silkkipaperista.
Nämä asut sopisivat hyvin myös kohta lähestyviin Halloween -kemuihin!

1 kommentti:

  1. Löysinpä mielenkiintoisen ja monipuolisen blogin :) Kiva että kaikki perheen naiset ovat innokkaita bloggaamaan!

    VastaaPoista