27. joulukuuta 2012

Avantosaukot

Kävimme tänään avantouimassa Ruissalossa Saaronniemen Saukkojen saunalla. Osalle meistä paikka oli entuudestaan tuttu, mutta Jonas ja Eeva olivat tässä avannossa ensimmäistä kertaa. Nora ja Jenny olivat tälläkin kertaa nynnyjä, eivätkä uskaltautuneet avantoon. Ensi kerralla sitten (ehkä).Avantouinti rentouttaa mieltä ja kehoa ja sillä on tutkitusti useita terveysvaikutuksia. Mahdolliset jouluturvotuksetkin saa helposti jätettyä saunaan ja avantoon. Avantouinti on myös edullinen harrastus, eikä erityisvarusteita tarvita. Muista vain ottaa mukaan juomapullo, uikkarit ja pyyhe sekä halutessasi uimatossut.
Avantokonkari Olli korkkasi avannon meistä ensimmäisenä.
Jennyn miehen veli Henri oli viettämässä joulua Suomessa. Henri on töissä Taiwanissa, joten avannossa käynti on hänelle tällä hetkellä harvinaista herkkua.
Raskaana ollessaankin voi oman voinnin mukaan käydä avannossa. Julialla on muuten päällään yksi joulun kierrätyslahjoista, Jennyltä saatu äitiysuimapuku.
Jennyn 5-vuotias eskoinen on uskomattoman reipas avantouimari. Jennyn 3-vuotias oli myös mukana, mutta kävi vain saunassa.
Kotimatkalla oli raukea olo. Suosittelemme avantoa kaikille, myös Noralle ja Jennylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti