19. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia Jennyn luota

Tänään meidän piti viettää pikkujouluja ystäväperheen kanssa, mutta ilta peruuntuikin esikoisen sairastumisen vuoksi. Laitettiin kuitenkin kotia hieman joulukuntoon. Tässä siis hieman tunnelmakuvia illalta.
Olohuoneemme on yhdistetty joskus kahdesta huoneesta. Talomme on ns. ruotsalaistalo, joita Ruotsi lahjoitti Suomeen sodan aikana. Myöhemmin on luvassa lisää tietoa aiheesta. Kuvassa näkyy pyöreä ruokapöytä, jonka ääreen mahtuu tarvittaessa paljon ihmisiä syömään. Siinä myös tehdään kaikkea muuta mahdollista kuten askarrellaan ja leikataan kankaita. Ylemmässä kuvassa tytöt syövät piparia, alemmassa esikoinen leikkaa lumihiutaleita.
Tässä kuvassa alla näkyy olohuoneemme hieman paremmin. Joulukuusikin on jo haettu, koska Julia oli ottanut samalla reissulla kolme. Oli kyllä tarkoitus vaihtaa vielä isompaan, mutta emme taida jaksaa.
Joulutähden ostin Citymarketista, ja se luokin kivaa tunnelmaa. Kantoliina on meillä monta kertaa päivässä käytössä, ja se on ollut aivan välttämätön varsinkin nyt kun on kolme lasta! Tuntuu, ettei millään muuten ehtisi tehdä mitään. Nyt vauva kulkee mukana helposti ja nukkuu parhaimmat unensa liinassa.
Olkkarissamme toistuu jonkin verran taloteema, joten kun viime vuonna näin tämän kynttelikön Stockmannilla, se oli pakko ostaa! Taustalla näkyy ompelemani laskosverho.

Seuraavakin postaus tulee olemaan jouluaiheinen, muistakaa tulla katsomaan!

2 kommenttia: