13. joulukuuta 2012


Tervetuloa, lukija!

Idea blogistamme syntyi eräänä marraskuisena iltana, kun olimme naisporukan kanssa kokoontuneet Koutun kouluun jouluaskartelutalkoisiin. Ystävämme olivat ennen ja jälkeen askartelutalkoiden kiinnostuneita mitä oikein olemme taas saaneet aikaan ja siksi alkoi tuntua viehättävältä ajatukselta ryhtyä jakamaan ideoitamme.

Koutun koulu on satavuotias kansakoulu Varsinais-Suomessa, joka on toiminut suurperheemme kotina ja nykyään laajennetun perheemme ja sukumme sekä ystäviemme kohtauspaikkana ja monien juhlien näyttämönä.

Koulussamme on juhlittu muun muassa nimiäisiä, ristiäisiä, rippi- ja ylioppilasjuhlia, valmistujaisia, syntymäpäiviä, jouluja ja juhannuksia, polttareita, hautajaisia, häitä ja juhlittu muuten vaan.

Koulun suuret tilat ovat tarjonneet myös loistavat puitteet harrastustoiminnallemme. Olemme kaikki innokkaita käsityöihmisiä, ja taivumme myös monenlaiseen taiteiluun, Käsissämme pysyvät niin virkkukoukku, vasara, sivellin, kuokka kuin kauhakin.

Keitä me sitten olemme? Voit lukea esittelymme sivupalkista, mutta paljastettakoon, että kolme meistä on keskenään on sisaruksia, yksi on äitimme ja samanhenkisen ystävän olemme saaneet veljemme tyttöystävästä. Lisäksi blogissamme vilahtelee välillä vierailevia tähtiä.

Hienoa, että olet löytänyt blogiimme ja toivottavasti inspiroidut matkassamme! Olemma aina iloisia myös kommenteistanne ja mielipiteistänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti