26. helmikuuta 2013

Julia: Raskauskuvia äitiysloman alkamisen kunniaksi

Nyt se äitiysloma sitten alkoi! Olen jo pari viikkoa odottanut lomaa malttamattomana. Nyt olen ollut kolme tuntia äitiyslomalla ja aika käy jo pitkäksi. Pitää varmaan suunnitella jotain järkevää tekemistä!

Nora otti noin kaksi vikkoa sitten raskauskuvia meistä. Monet käyvät otattamassa raskausaikana oikein studiokuvat, mikä on mielestäni hieno idea ja ihana muisto raskausajasta. Useat valokuvaamot ovat erikoistuneitakin näihin raskauskuviin ja mainostavat niitä erikseen. Mielestäni paras aika ottaa kuvia on raskausviikko 30-35, jolloin vatsa on jo aika iso, mutta ei yleensä ole vielä turvotuksia.

Toivoin, että meidän kuvat otettaisiin kotona, vauvan lapsuudenkodissa ja meidän ensimmäisessä omassa kodissamme. Näistä tulikin mielestäni aika tunnelmallisia ja nämä kuvastavat hyvin tuntemuksia tästä raskausajasta, joka on ollut hieno ajanjakso meidän elämässämme. Toki raskausaikaan sisältyy varsinkin esikoista odottaessa valtavan onnen vastapainoksi myös huolia ja vastuullisemmaksi ihmiseksi ja vanhemmaksi kasvamista.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja hieno mekko! :) Teijän kotiympäristö on varsin kuvauksellinen..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mekko on ostettu Tukholmasta vintage-kaupasta, tykästyin sen väreihin. Teimme sinne reissun Ollin kanssa viime talvena ja oli muuten kovat pakkaset ja hyytävä tuuli!

    VastaaPoista