6. tammikuuta 2013

Jenny: Kirppikset osa 2: Pikkusiili

Jatkan nyt jo Noran ja Julian kanssa aloittamaamme sarjaa Turun seudun kirppiksistä. Ensimmäisessä osassa kävimme Manhattanin liikekeskuksessa Kirppis-centerissä, nyt saman keskuksen toisessa kirppiksessä eli Pikkusiilissä. Pikkusiili on erikoistunut lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin ja on ollut jo monta vuotta yksi tärkeimpiä ostospaikkojani kun etsin lapsille jotain tiettyä (H&m ja Lindex tulevat kyllä jaetuille sijoille, niissä on vaan niin ihania lastenvaatteita). Yleensä Pikkusiilistä tarttuu mukaan myös kasa heräteostoksia, mutta nyt minulla on itse asiassa siellä parhaillaan hyllypaikka, ja oikein yritän olla ostamatta mitään, ettei kävisi niinkuin yleensä; kaapit ovat täydemmät kuin ennen kirppisviikon aloitusta.
Tälläkin kertaa mukaan lähti jotakin, eli kuvassa näkyvät kaksi Mauri Kunnaksen kirjaa, vain 5 euroa kpl! Kengät olivat jo kärryssä, mutta palautin ne kuitenkin koska on niin epävarmaa, milloin kuopuksen jalka on kokoa 23 ja ovatko ne silloinkaan sopivan malliset. Minusta Kunnaksen kirjat lähtivät kuitenkin tosi halvalla kun olivat vielä hyvässä kunnossakin.
 

Myymälässä on siis hurjasti tavaraa, ja luulen, että isommat tilat voisivat olla tarpeen. Hyllypaikan sain kuitenkin nopeasti. Henkilökuntakin on tosi ystävällistä; kun olin viemässä edellispäivänä lisää tavaraa hyllyyn 17.40 ja en ollut tajunnut että liike sulkeutuukin jo klo 17, ulkopuolella lähdössä oleva myyjä lupasi järjestää tavarani hyllyyn seuraavana aamuna vaikka heillä onkin aina kova kiire. Arvostin todella elettä, koska näin ollen minun ei tarvinnut lähteä taas aamulla lasten kanssa kirppikselle järjestelemään.
Kuomia olen usein ostanut käytettynäkin lapsille, niitä löytää yleensä aina.
Paikassa on myös pikkukahvila ja leikkipaikka lapsille, jossa pyörii myös lastenohjelmia. Näiden avulla lastenkin kanssa on helppo tulla ostoksille.
 Myynnissä on myös monien pienten yrittäjien tekemiä käsitöitä, alla muutamia kuvia.
Karkkikoruja, eivät kuitenkaan syötäviä.


Maatuska-aiheisia essuja, pussukoita ja ruokalappuja.


Kirppiksellä oli myös suksia ja muita urheiluvälineitä, tosin nämä olivat mielestäni vähän ylihinnoiteltuja.
Näin lapsiperheellisenä käyn eniten Turun kirppiksistä Pikkusiilissä. Turun seudulle ollaan tosin avaamassa toistakin lastentarvikekirppistä Kaarinaan, joten täytyy käydä tutustumassa sinnekin myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Turun seudulla on muuten nytkin jo muitakin pienempiä lastenkirppiksiä. Mollamaija on Yliopistonkadulla, Pikkukroko Stålarminkadulla ja sitten vielä Maskussa Vilpertti.

    VastaaPoista