5. tammikuuta 2013

Julia: Isyyspakkaus


Odotan pian saapuvaksi äitiyspakkausta. Minulle oli itsestään selvää valita äitiyspakkaus äitiysrahan sijaan. Odotan jo innolla, että pääsen hypistelemään pakkauksen sisältöä, joka on tänä vuonna erityisen kiva.

Mielestäni äitiyspakkauksen nimen voisi vaihtaa vaikka vauvapakkaukseksi, sillä suurin osa tavaroista on tarkoitettu vauvalle, eikä äidille. Nimi "äitiyspakkaus" on myös epäreilu isiä kohtaan.

Olli ansaitsee mielestäni myös oman pakkauksen, joten päätin koota hänelle sellaisen. Hän sai tämän jo viime isänpäivän aamuna yllätykseksi. Valmiita huumori-isyyspakkauksia myydään nettikaupoissa, mutta itse halusin antaa omanlaisen, joka olisi henkilökohtaisempi lahja minulta.

Tässä pakkauksen sisältö:
  • Isyyspakkauksen liitutaululaatikko on ostettu Clas Ohlsonilta ja sitä voi käyttää myöhemmin vaikka lapsen lelulaatikkona.
  • Sinisen kantoliinan löysin kirpputorilta. Kantoliina on hyvä keino vauvan rauhoitteluun myös isälle.
  • Apteekista lähti mukaan särkylääkettä vauvalle ja isälle, sillä maailma on paljon kauniimpi ilman kipeitä korvia tai yövalvomisista johtuvaa päänsärkyä. Apteekista myös "Kun lapsi sairastaa"-opas.
  • Korvatulpat ja Aventin sininen äänenvaimennin tuovat varmasti helpotusta isän elämään vauva-aikana.
  • Sinkkisalvaa ja hoito-öljyä tarvitaan vauvan ihonhoitoon.
  • Pikakahvi, kaakao ja suklaa (joka on luonnollisesti jo syöty) auttavat jaksamaan kotona työpäivän jälkeen.
  • Sophie la girafen luonnonkumiset pallot ovat isän ja vauvan ensimmäisiä yhteisiä leikkejä varten. 
 
  •  Yhteinen odotus -kirjan ovat kirjoittaneet Käppi, K. Toivanen, R. Takola, M. ja Vilén M. Se on odotusajan perhekirja, johon vanhemmat voivat täyttää kokemuksia omasta lapsuusajasta sekä ajatuksia vanhemmuuteen valmistautumisesta. Kirjasta löytyy myös tietoiskuja raskausajasta.

Isyyspakkaus sai yllättyneen ja ilahtuneen vastaanoton saajaltaan. Nyt keskityn odottelemaan omaa äitiyspakkausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti