3. tammikuuta 2013

Nora: uusi vuosi ja ystävät

Monet inhoavat ns. pakkojuhlia, kuten vappua, juhannusta ja uutta vuotta. Minulla ei ole koskaan ollut mitään näitä vastaan. Kiinnostus kaupungilla hillumiseen on kylläkin hävinnyt jo vuosia sitten, mutta minulle on juhlaa aina, kun ystävät kokoontuvat yhteen iltaa viettämään.

Tänä uutena vuotena ystäväpariskuntamme lapsineen saapui Helsingistä juhlistamaan uutta vuotta kanssamme. Itse asiassa he viettivät muutaman päivän Jennyn perheen vieraina. Miehet ovat keskenään opiskelukavereita ja minä ja pariskunnan kauniimpi osapuoli Miia olemme vanhoja työkavereita 2000-luvun alusta. Nykyään ystävyyttä on havaittavissa jo toisessa sukupolvessa, sillä lapset ovat myös hyviä kaveruksia keskenään.
Otimme uuden vuoden vastaan erittäin rennoissa merkeissä. Pöytään oli katettu valikoima erilaisia herkkuja ilman sen suurempaa kokonaissuunnitelmaa, mutta hyvin ne maistuivat. Tarjolla oli muun muassa lihapullia, salsaa, aiolia, foccacciaa, salaattia, lohitahnaa ja Jennyn leipoma superherkullinen Banoffee-torttu. 
Loppuillasta seuraamme liittyi vielä Jennyn miehen veli Henri, ja Jennyn anoppikin kävi toivottavamassa hyvät uudet vuodet. Paukuttelimme lasten ja itsemme iloksi muutamat raketit ja lasten mentyä nukkumaan aloitimme Levyraadin. Lopulta osa meistä, minä mukaanluettuna, lähdimme jatkamaan eräisiin bileisiin jokirantaan. 

Uusi vuosi oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut, kiitos siitä ihanille ystävillemme! En tehnyt tänäkään vuonna mitään uuden vuoden lupauksia, koska minulla on tapana unohtaa ne noin tunnin sisällä, ja muutenkin uskon asioiden menevän lopulta oikeaan suuntaan ilman lupauksia, kunhan vaan tekee asioita, joista aidosti pitää.

Hyvää uutta vuotta vielä kerran kaikille!

2 kommenttia: